FAQs

Frequently asked questions

Frequently asked questions

1. Welk type printtechnologie kunnen wij aanbieden?

Dit is afhankelijk van de productcategorie. In onze productiefaciliteit voor standup pouchesmet dop en speciale vorm stazakken kunnen we enkel helio bedrukken. Al onze andere producten kan dit zowel in helio als flexo.

2. Welke materiaalspecificaties kunnen wij u aanbieden?

We kunnen een breed scala aan materiaalsoorten en structuren aanbieden, afhankelijk van uw noden en wensen. Neem hiervoor contact met ons op om te zien of wij u gewenste materiaalstructuur kunnen produceren.

3. Zijn er minimale bestelhoeveelheden?

Helaas wel. Waarom?

Bij EPOCA PRODUCTS verkopen wij geen standaardproducten. De goederen die wij produceren zijn op maat van onze klanten, elke bestelling is dan ook verschillend. Deminimale bestelhoeveelheid is hierbij afhankelijk van meerdere parameters waaronder de grootte van de verpakking, de dikte van de folie, het type plastiek, complexiteit van het product, enz.

4. Wat zijn onze leveringstermijnen?

De leveringstermijn is afhankelijk van de productcategorie, de materiaalstructuur en de bedrukking. In het algemeen hebben onze producten met dop een leveringstermijn van 10 – 14 weken. Voor alle andere producten ligt dit tussen de 7 – 9 weken.

5. Kunnen wij leveren in meerdere keren?

Zeker! In ons hoofdkantoor te Waver hebben wij opslagfaciliteiten beschikbaar, die conformonze ISO 22.000-certificatie is. Wij kunnen uw afgewerkte producten tot 12 maanden stockeren. De levering gebeurt op uw verzoek door onze transportpartner of kan door u worden uitgevoerd. Voor een goede afhandeling, gelieve ons 48 uur op voorhand te contacteren – voor vervoer buiten België hebben we meer tijd nodig. Voor de Belgische markt (en dicht bij de grens) is het mogelijk om kleine spoedleveringen te doen.

6. Welke informatie hebben wij nodig om uw specifieke verpakkingsoplossing te produceren?

Indien u reeds weet wat voor soort product u wilt, kunnen wij u sneller helpen als u reeds onderstaande informatie weet:

Uw gewenste volume
De aard van het product dat u wilt inpakken (vloeibaar, vast, poeder, etc.). Hoe meer informatie over de inhoud we hebben, hoe gepaster de verpakking.
De gewenste (of geschatte) houdbaarheid van het product
Uw productieproces: MAP, warm aanvulling, pasteurisatie, sterilisatie, diepvries toepassing, etc.
Instructie voor uw klant (bijvoorbeeld magnetron, easy-open, …)

Als u nog niet over alle informatie beschikt of u weet nog niet welke oplossing voor uw product het meest geschikt is, aarzel niet om ons verkoopteam te contacteren. Zij zullen u door het proces leiden.

Contact Us

Contact us about anything related to our company or services. We’ll do our best to get back to you as soon as possible.

Start typing and press Enter to search